(03-02-20) EL BLOC D'HABITATGES PROP DEL CEMENTIRI NO S’ATURA

EL GOVERN NO RECTIFICA

200203.- Després de la resolució de la Comissió d’Urbanisme de la Generalitat, hom pensava que el Govern reconeixeria el seu error i obligaria a la propietat a retirar el projecte del bloc de 4 plantes (PB+3) i 14 habitatges prop del Cementiri, o a presentar-ne un de nou, menys especulatiu i menys agressiu amb l’entorn.
Però no ha estat així. L’alcaldessa ha signat un Decret demanant al promotor i als departaments de la Generalitat, els informes que Urbanisme ha reclamat i res més. Ni ella, ni el Govern, han valorat el seu contingut. No han dit que no volen el bloc. Al contrari, han demanat “informe favorable” al projecte presentat.
“Estem decebuts” - diu Albert Batlle, portaveu de GdE - Hem portat el tema al Ple esperant la rectificació i la retirada del projecte i ens hem trobat una alcaldessa i un Govern que, amb excuses tècniques poc solvents i amb argumentacions genèriques inconsistents, segueixen defensant el bloc d’habitatges. Costa d’entendre, més encara quan diuen que fa tres anys que hi treballen, per què està clar que podien optar per altres solucions”
“Per “sort”, entre cometes, l'última paraula la tindrà Urbanisme de la Generalitat que, confiem farà bé, la feina que el Govern no ha fet i no deixarà passar un projecte tan salvatge – diu Batlle – “però ens preocupa molt la permissivitat i el poc rigor del Govern en aquest tema.
“Estarem molt atents a com evoluciona perquè farem tot el possible per reconduir i evitar el què en sembla és un disbarat – conclou Batlle
Més Informació.
https://www.facebook.com/GentEstrac/posts/1548984088587117
https://www.facebook.com/GentEstrac/posts/1567103886775137
https://www.facebook.com/GentEstrac/posts/1551093948376131
FOTO: Imatge virtual del projecte actual.

Comparteix