(02-12-20) EL GOVERN TANCA EL GIMNÀS DEL POLIESPORTIU

DEIXA MÉS DE 400 USUARIS AL CARRER - 8 TREBALLADORS/ES ES QUEDEN SENSE FEINA.

CdE 201202.- No es pot dir que sense preavís, perquè ho ve anunciant des de fa temps, el Govern Municipal (ERC-PSC) ha ordenat TANCAR indefinidament el GIMNÀS del Poliesportiu i els seus annexos, piscina inclosa, a partir del proper 20 de desembre, mentre diu que estudia el pla d’acció que després hi vol aplicar.
Malauradament això ja es veia a venir, però el que ningú podia pensar era que s’actués d’aquesta manera i sobretot, que no es tingués preparada la CONTINUÏTAT DEL SERVEI, amb totes les garanties. Segons dades de l’empresa concessionària SIGE, són més de 400 els usuaris de tota mena que es queden de cop al carrer i un mínim de 8 treballadors/es sense feina.
“És trist però és així. Fa temps que dèiem i preguntàvem, perquè no semblava que la CONTINUITAT estigués garantida - diu Albert Batlle, portaveu de GdE – El Govern ha ordenat el tancament sense pensar ni amb els usuaris, ni amb els treballadors. Què han de fer, uns i altres?. Matricular-se en un altre gimnàs? Anar a l’atur?. Increïble l'excusa que dóna. Potser quan ho hagi "estudiat" prou bé, ja no quedarà ningú per anar-hi – diu Batlle, que s’ha mostrat indignat per les formes del tancament decretat.
DEBAT AL PLE
Particularment lamentable és la seqüència viscuda al PLE MUNICIPAL del passat 30N, quan a pregunta de JxC, el Govern, per boca del regidor Miquel Gonzàlez (PSC) va respondre que encara no sabia que passaria després del dia 20, perquè s’ho estaven estudiant, sabent com sabia que al mateix matí, unes hores abans, l’alcaldessa Rosa Pou (ERC), que es va mantenir en silenci, ja havia signat el Decret de Tancament i per tant, ja estava clar que no hi hauria més activitat. No van dir tota veritat, la qual cosa els posa en evidència davant els/les USUARIS (més de 200 caldencs/ques), els Regidor/es i els veïns/es que seguien el Ple en directe i/o per televisió.

Comparteix