(02-08-19) GENT D'ESTRAC DEMANA QUE TOTS ELS GRUPS PARTICIPIN EN ELS AGERMANAMENTS.

UNA DELEGACIÓ DE CASTELFRANCO PIANDISCÒ PARTICIPARÀ A LA FESTA MAJOR 2019

CdE 190801.- Va ser l'última de les qüestions que GdE va plantejar al Ple de juliol. “Entenem que no són els governs municipals els qui s’agermanen, sinó els pobles. Aquí i allà, avui manen uns i demà potser uns altres, i no per això els pobles deixaran d’estar agermanats” va dir Albert Batlle, portaveu de GdE, per a justificar que tots els Grups Municipals siguin actius i participin en temes de poble com aquest.

David Salvà (ERC), regidor de Cultura, ho va explicar molt bé. L’any passat es van fer passos per a reactivar l'agermanament que Caldes manté des de 2003 amb el municipi italià de Castelfranco Piandiscò (abans Castelfranco di Sopra) (ENLLAÇ 1) Una delegació d’aquest municipi va visitar Caldes, mantenint contactes amb el Govern (ENLLAÇ 2) i també, l’alcaldessa i el propi regidor Salvà, es van desplaçar al municipi italià on, segons van dir, van ser molt ben rebuts i tractats.

Per aquest any, s’havia previst que una delegació italiana més nombrosa visités Caldes. Havia de ser per Sant Jordi, però les circumstàncies polítiques electorals d’aquí i d’allà ho van posposar. Salvà va dir que si no hi ha canvis d’última hora, aquesta visita serà durant la Festa Major d’enguany.

Batlle va oferir la implicació i col·laboració de GdE, tot demanant que no se’ls mantingui al marge dels preparatius i de les activitats pròpies de l’agermanament. “Som representants dels veïns i com a tals, hi volem participar" va remarcar el portaveu.

ENLLAÇ 1 http://www.caldetes.cat/fitxa.php?id=88
ENLLAÇ 2 http://www.caldetes.cat/document.php?id=6732

Comparteix