02-05-21 - QUATRE ANYS DESPRÉS, ES CANVIARAN ELS PARQUÍMETRES

EL GOVERN (ERC-PSC), PER FI, CONVOCA LICITACIÓ
SI TOT VA BÉ, ESTARAN LLESTOS AL JULIOL

CdE 210502.- Finalment, el Govern ha fet el pas que fa molts temps se li reclamava i s'ha decidit a convocar la licitació per a canviar els 9 parquímetres de la zona blava. Ha fet falta però que passessin més de quatre anys, que es deixessin d’ingressar uns 200mil €, pel cap baix, i que es gastessin 800 €/mes per un manteniment que de poc servia.
Si tot va bé, i no hi ha cap incidència, el procés de licitació (90mil €) s’enllestirà a finals de juny i per tant, és d’esperar que s’actuï amb celeritat i que a primers de juliols les noves màquines ja estiguin funcionant per facilitar que no es perdin més ingressos, ara que sembla que la pandèmia va en retrocés.
“Val més tard que mai, diuen alguns, però en aquest cas, costa de dir, perquè no hi ha explicació raonable que justifiqui el retard acumulat – explica Albert Batlle (GdE) -. A més de la mala imatge donada, són molts diners que s’han perdut. El mateix regidor de Via Pública, Joan Baró (PSC) en un Ple, va xifrar-los en 35-40 mil €/any, però segur que es va quedar curt i són alguns més. Tant de bo no hi hagi cap més entrebanc i es retorni a la normalitat ben aviat" – diu el portaveu.
Tots els detalls de la licitació en aquest enllaç:
https://contractaciopublica.gencat.cat/.../notice.pscp...

Comparteix