02-04-21 - PLE 29M : REOBERTURA CONSULTORI MÈDIC

TOT IGUAL: PER ARA, ENCARA NO !

CdE 210402.- GdE va preguntar igual com fa a cada Ple, però el Govern va contestar dient que hi està treballant però que encara no hi ha novetats. Segueix amb la idea d’ubicar-lo a la planta baixa de l’Ajuntament, al lloc ja estava, però afegint l’espai que ocupa la Policia.
En el Ple, GdE va argumentar que aquesta proposta i altres que darrerament s’han mencionat impliquen obres, tràmits i temps. Entre altres, trobar ubicació per la Policia. I que de temps és precisament del que no es va sobrat. És URGENT obrir el consultori. No pot seguir el galimaties de visites i receptes actual, ni els costosos (de temps i de mitjans) desplaçaments al CAP de Llavaneres.
Per això, GdE va proposar solucions provisionals, però immediates. Des de llogar algun local fins a instal·lar mòduls prefabricats. Qualsevol proposta és bona si serveix per pal·liar el desgavell actual.
GdE fins i tot va dir que la solució definitiva hauria de ser, la tantes vegades repetida, d’ubicar el Consultori als baixos de la nova edificació de la Fundació Mercedes Torras. Que no fa falta gastar diners amb altres projectes, sinó espavilar-se en enllestir aquest. I mentrestant, solució provisional !!

Comparteix