(01-10-20) ITINERARI SEGUR PELS ALUMNES QUE VAN A L’INSTI

GdE HO VA DEMANAR AL PLE DEL 28S

CdE 201001.- Aquesta va ser una altra de les peticions que GdE va dirigir al Govern Municipal quan va demanar sobre el destí que pensaven donar als 290mil € del Pla General d’Inversions que la Diputació de Barcelona ha concedit pels tres anys vinents.
La petició es concreta en assegurar el tram on no hi ha vorera ni protecció a la carretera de Sant Vicenç, per tal que els vianants, i en especial, els/les alumnes de Caldes que van i venen a l’Institut Esteve Albert de Sant Vicenç de Montalt, hi puguin transitar amb la màxima seguretat, especialment en els moments del dia de visibilitat reduïda.
“Per molt que algú pugui pensar que el fet que no hi hagi massa trànsit pot minorar el risc, el cert és que aquest hi és, i que és urgent atendre la petició de pares, mares i dels mateixos alumnes, alguns dels quals confessen haver patit més d’un ensurt en aquest tram – diu Albert Batlle, portaveu de GdE. “Pensem que no ha de ser massa costós col·locar sistemes de seguretat, si és que no es pot fer la vorera que correspon. Nosaltres pensem que sí i que ja s’hauria d’haver fet fa temps, per evitar possibles accidents. Per això ho vam traslladar al Govern, d'acord amb la petició que ens havia arribat de pares/mares i alumnes que hi transiten.

Comparteix