(º0-08-20) AGOST 2021: AUTOPISTA GRATUÏTA I MENYS TRÀNSIT A LA N-II

S’OBRE LA PORTA A L’ENDERROC DEL VIADUCTE

CdE 200810.- GENT D’ESTRAC va presentar al Ple Municipal del 27 de juliol, la proposta de RECLAMAR de nou a totes les institucions implicades en la MOBILITAT al Maresme, que incloguin l’ENDERROC DEL VIADUCTE que sobrevola Caldes, entre les mesures necessàries després de fer gratuïta l’autopista i pacificar el trànsit de l'N-II.
És una RECLAMACIÓ JUSTA dels caldencs i caldenques, que l’Ajuntament ja va APROVAR per unanimitat als anys 2008 i 2016, però que fins ara no ha estat contemplada en cap dels documents amb què treballa la Generalitat. Per això, GdE ho va plantejar. Però com sigui que en el Ple, ERC i JxC van explicar que segons els seus respectius partits, l’enderroc s’inclourà ens el projecte comarcal definitiu, GdE va optar per retirar la proposta a l’espera que la promesa sigui certa.
Dies després (ENLLAÇ) la premsa ha publicat que ja està en marxa la licitació per aquests estudis. - “250mil € són molts diners per un treball de sis mesos – diu Albert Batlle, portaveu de GdE – “sobretot si recordem que ja se n'han fet molt de similars, l’últim el 2016, però si ha de servir perquè, ara sí, es defineixen totes les actuacions a fer, enderroc viaducte inclòs, benvingut sigui – afirma Batlle.
La notícia anava acompanyada de l’anunci de la GRATUÏTAT de la C-32 l'agost de 2021, que un alt càrrec de la Generalitat va anunciar a la seu del Consell Comarcal. - “La fi del peatge i les seves conseqüències, és el que fa molts anys espera la gent del Maresme. Tant de bo, aquest cop sigui veritat i no hi hagi cap “sorpresa”. El dia veritablement històric serà quan es publiqui al DOGC i els cotxes comencin a passar sense pagar - explica Batlle.
“El que volem és que es pacifiqui l'N-II, que el transit que passa pel viaducte circuli per l’autopista i que es pugui començar a parlar de treure’l, perquè hi hagi alternatives tant pels desplaçaments interurbans com pels d’entrada i sortida de Caldes. Mentrestant, des de la modèstia però també des de la convicció hi seguirem treballant. – conclou Batlle -.

Comparteix