16.04.15 Sobre el fuet del Sr.Baró (PSC)

El flamant candidat socialista a la seva pàgina facebook diu que durant aquests darrers quatre anys el govern municipal no ha fet res i que “CiU ha deixat el poble més penjat que un fuet” (?).

Amb tota cordialitat volem dir que, qui sí va deixar un fuet penjant a l’Ajuntament va ser el seu partit, el PSC, que CiU es va haver de menjar el primer dia que va accedir al Govern. Des de llavors ha estat un no parar, com es pot comprovar llegint les revistes “Portada” o entrant al web municipal.

CiU ha hagut de fer el que el PSC no havia fet mai, com ara els Serveis Socials d’atenció a les persones, l’Isla, el Bassiot, la reforma del CEIP, el Casal Jove, l’Oficina d’Atenció Ciutadana, la Seguretat, la neteja viària, la brossa, els jocs infantils, per citar només alguns exemples. El darrer i més flagrant, la reforma del Passeig dels Anglesos i la del Passeig de Mar, que el PSC havia anat “prometent”, cada quatre anys des de les eleccions municipals del 1995.

CiU també ha hagut de refer el que el PSC havia fet malament, com ara l’estafa de la brossa, el bar de copes al poliesportiu, l’abandonament dels banys termals, l’engany de la televisió per cable i els tractes de favor en algunes concessions municipals, també, entre d’altres “perles”.

Finalment, recordar-li al Sr.Baró i al PSC que, durant aquests darrers quatre anys, ells també han estat a l’Ajuntament i no consta ni una sola proposta que hagin presentat per actuar. Potser per això, perquè no han fet res, es pensa que els altres tampoc, o potser és perquè la demagògia ha tornat al PSC de la mà del Sr.Baró. En qualsevol cas queda clar que alguns només veuen la palla a l’ull dels altres i no veuen la biga del seu !!!!

Comparteix