12.05.15 Joaquim Arnó es compromet amb l'ANC a treballar per l'Estat català

Joaquim Arnó es compromet amb l'ANC a treballar per l'Estat català

L'alcalde i candidat de CiU firma un document amb l'Assemblea, que inclou promoure un govern municipal de majoria independentista

Joaquim Arnó, en representació de la candidatura de CiU, ha firmat un compromís amb l'Assemblea Nacional Catalana (ANC) en el qual es compromet a treballar per un Estat català si repeteix com a alcalde de Caldes. El text, també preveu la continuïtat del municipi a l'Associació de Municipis per a la Independència.

Un segon compromís és que des de l'Ajuntament de Caldes es promourà que les eleccions del 27 de setembre tinguin un caràcter plebiscitari, i també que es prenguin decisions si es configura una majoria independentista al Parlament: "Proposarem que el nostre alcalde o alcaldessa al capdavant, es posi a disposició del govern del país per tot el que consideri oportú en la gestió de la constitució de l'Estat català”.

Finalment el text signat també inclou la referència a “facilitar l’elecció com alcalde o alcaldessa d’una de les llistes que i cloguin aquests punts”

AdjuntMida
CiU 150507 ANC signat.pdf293.1 KB
Comparteix