12.03.15 CiU i PSC consensuaran el nou POUM sigui quin sigui el resultat de les properes municipals

Compromís històric també per demanar la supressió del viaducte de la N-II

Els dos Grups Municipals de l’Ajuntament de Caldes, es van reunir amb l’equip redactor del POUM a instàncies de l’alcaldia que els va explicar el procediment que s’està portant a terme en la seva elaboració. Joaquim Arnó, alcalde i Joan Baró, portaveu, encapçalaven les delegacions de CiU i PSC que a més dels regidors també incorporaven altres membres d’ambdues formacions polítiques.

Després de l’exposició tècnica i de valoració del procés de participació ciutadana que s’està portant a terme, ambdós Grups van coincidir en què el nou POUM ha d’ésser fruit del màxim consens possible entre tots els caldencs i caldenques i especialment dels seus representants polítics. D’aquí el compromís que varen adoptar de fer-ho possible, sigui quin sigui el resultat de les properes eleccions municipals de 24 de maig.

Des de CiU valorem la postura dialogant i de col•laboració que en aquesta qüestió tan transcendental ha demostrat el PSC que supera velles actituds que no cal ara explicar. Hi va haver coincidències ben significatives a l’hora de considerar el front marítim i el termalisme com a eixos vertebradors de la recuperació econòmica de Caldes necessita.

Igualment, CiU valora molt positivament el posicionament favorable del PSC a la supressió del viaducte de la N-II tant bon punt com sigui possible. Aquesta ha estat una reivindicació històrica que CiU ja va formular fa molts anys i que fins ara no havia rebut del PSC més que burles, menyspreu i un molt tebi recolzament fa un parell d’any el Ple municipal va aprovar una moció al respecte. Celebrem, i molt, també aquesta coincidència.

Enllaç amb la NP de l’Ajuntament de Caldes http://www.caldetes.cat/document.php?id=3725

Comparteix