10.05.2015 Presentació Candidatura

Moltes gràcies a tots els qui vau assistir. Veritablement feia goig veure la Sala, plena a vessar. Demanem disculpes als qui no vau poder seure. Ens sentim molt commoguts pel vostre recolzament. També pel que hem rebut dels qui no vau poder venir. Sabem que l’horari de dissabte vespre sabem era difícil per conciliar tasques i obligacions amb el fet d’acompanyar-nos. Gracies de nou a tots i a totes !!!!!

Vam presentar els candidats, que són gent de Caldes que volen treballar per Caldes i també els eixos principals del nostre programa de govern. Un programa basat en propostes concretes que ja fa dies anem explicant i que seguirem fent-ho, perquè pensem que els veïns i veïnes de Caldes tenen dret a saber el què, el com, el quan i el perquè de les propostes

El més important però és que el nostre programa és en positiu. No va contra res ni contra ningú. Ho vam dir i ho seguirem dient: per nosaltres Caldes és el que importa. Per això, estem convençuts que si treballem junts, tots sumem i és aquí, en aquesta feina on ens trobareu.

Si a Caldes !, si a la seva gent !!

Comparteix