08.05.15 Cap suport als violents !!

Els fets es remunten a l’agost de 2010 quan aquestes dues persones, acompanyades d’una tercera de la mateixa família, van agredir al regidor de Serveis Públics de l’Ajuntament.

Els fets, presenciats i denunciats per diversos veïns i la Policia Local, que també ho han ratificat davant dels tribunals, van comportar lesions importants al regidor i van desencadenar diverses mostres de rebuig per part de la ciutadania de Caldes que ho va manifestar en concentracions espontànies a la via pública i també per part dels seus representants polític en el decurs d’un Ple Extraordinari de l’Ajuntament, al qual també van assistir força alcaldes i regidors dels municipis veïns per a mostrar la seva solidaritat amb l’afectat i el seu rebuig i condemna total pels fets ocorreguts.

Després, el procés legal ha seguit el seu curs i en aquests moments es troba pendent de judici oral per a determinar exactament el grau del delicte comès, però no per això nosaltres, deixarem de pensar, creure i dir el que varem dir aquell dia i continuem dient ara. “Cap suport als violents”.

Per molt que algú hagi jugat després dels fets a justificar l’agressió o a minimitzar-la per nosaltres no hi ha dubte. Ells van ser els agressors i es presenten a l’elecció, aspirant a representar els veïns i veïnes de Caldes en representació del Partit Popular que, igualment com ha fet en altres municipis, ha omplert la resta dels llocs de llista amb candidats d’altres indrets els quals, volem pensar que són desconeixedors dels antecedents dels seus dos companys que encapçalen la llista.

Òbviament esperem que no se’n surtin i que la voluntat democràtica dels ciutadans no ho permeti, però en qualsevol cas el que si els desitgem és que si sortissin escollits, mai es trobessin en la mateixa situació amb la que es va trobar el nostre regidor: ser agredit de manera salvatge i covarda només pel fet de ser regidor i per no estar d’acord –els agressors- amb el que legítimament havia decidit el govern de l’Ajuntament de Caldes.

La resta es pura comèdia i per això condemnem expressament el seu comportament, llavors i ara, i requerim públicament a les forces polítiques locals i a tots els homes i dones de Caldes a que expressin explícitament el seu rebuig a aquests comportaments i no donin suport –per activa i/o per passiva- a qui els protagonitzen.

Més informació:

Comparteix