07.01.15 Dret a Decidir : Caminem junts

Ho va escriure Vicenç Partal (periodista, director de Vilaweb) al març de 2012 i ho diem ara nosaltres. “ La independència és a tocar, però necessita tota la gent possible i que tota treballi per a fer-la possible”.

CiU de Caldes subscriu totalment aquestes paraules i no només això, les ha traduït i tradueix en fets concrets. Ha aprovat mocions, s’ha pronunciat favorable a la Consulta del 9N i ha endegat el cicle sobre el “Dret a Decidir” per a difondre la màxima informació possible. També s’ha adherit a la celebració del Tricentenari i la commemoració del “Combat de Caldes” va en el mateix sentit.

La més recent però ha estat la d’incorporar Caldes a l’Associació de Municipis per la Independència (AMI) que agrupa a la majoria dels ajuntaments catalans. Tal com vam dir el dia en què es va aprovar: Es tracta de formar part d’una Associació que té com a finalitat compartir idees, iniciatives legals i cíviques, experiències i en general, tot allò que pugui ser útil per a dur el poble de Catalunya cap a la independència, treballant per la defensa dels drets nacionals i conscienciant a la ciutadania per a que puguin exercir el seu dret a decidir.

No sabem si tots els caldencs i caldenques són independentistes, però pensem que la majoria sí. Tenim clar però que a tots els encantaria poder votar per dir el que pensen. Bé, a tots no. Els regidors socialistes ni volen votar, ni volen que es voti, tal com van dir al darrer ple. I el Sr.Rangel, tampoc !. Ho ha deixat clar, votant (ell sí !) al Congrés dels Diputats.

Com va dir el nostre portaveu Àngel Rusiñol, al Ple, nosaltres fem el que fem perquè n’estem convençuts. No perquè ens obligui ni ens mani cap circumstància menor. Som de llarga trajectòria i sempre ens ha mogut la convicció de lluitar per fer de Catalunya un país lliure, democràtic i modern, començant, és clar, per fer-ho en el nostre entorn més immediat: el nostre poble, Caldes d’Estrac

Per això diem que caminem junts, perquè només junts ho podem aconseguir !!!.

Comparteix