02.04.15 Caldes i el mar: un binomi que cal potenciar

A Caldes, la seva gent i el mar sempre ha estat un binomi que ha anat molt lligat. Mestres d’aixa, pescadors, nansers quan l’aigua era salvatge i la sorra s’estenia molt més endins que no pas ara. Vianants, banyistes, navegants quan el poble ha crescut com aquell qui diu, fins a tocar l’aigua. Juntament amb el termalisme i l’entorn natural, sens dubte és un dels nostres trets més característics i diferenciadors.

Segurament però, fa anys que no hem sabut treure-li tot el partit, per molt que s’ha anat endreçant amb successives versions d’un Passeig dels Anglesos, la última de les quals està en fase d’execució o amb un Hotel Colon, ara també balneari termal, que des de CiU pensem que cal potenciar i renovar perquè sigui de veritat un dels motors econòmics que Caldes necessita.

També amb un Parc Maragall que ha conegut diferents distribucions sota l’ombra dels plataners i que també necessita un millor replantejament del serveis i un Passeig de Mar que després d’anys d’esperar la seva definitiva versió, mil cops anunciada i mai executada pels governs del PSC i PP, ara ha vist com el Govern de CiU ha decidit passar a l’acció sense esperar noves promeses.

D’aigua i de sorra sempre n’hi ha hagut. En diferents proporcions i amb distribucions canviants. La bona noticia és que el Ministeri refarà els espigons i que CiU ja treballa perquè sigui el més aviat possible i es contemplin les intervencions que els facin espais de lleure i d’atractiu turístic.

Gracies al Projecte de millora de les platges que s’ha presentat recentment, ja sabem que hem de fer en els propers temps si volem que el binomi Caldes i el mar funcioni millor que mai i sigui sinònim de progrés i benestar.

Només cal que entre tots en hi posem.

Comparteix