01.05.15 Platges accessibles, netes i atractives

El retorn dels espigons, necessari per retenir la sorra que ara es va escapolint, condicionarà l’aspecte de les noves platges de Caldes. Estem convençuts que retornarà l’encant que abans tenien i permetrà obrir un nou ventall de possibilitats que, si som capaços entre tots de fer-ho bé, pot significar l’empenta definitiva que necessita el nostre front marítim per a consolidar-se com un dels atractius més importants del nostre municipi.

El projecte de CiU és basa, efectivament, en aquest retorn i en dotar-lo d’accessibilitat, recorregut per a vianants, equipaments i serveis públics. Això permetrà dimensionar molt millor les platges actuals tot dotant-les de millor accessibilitat i majors dotacions. creant, entre d’altres, zones lúdiques d’esbarjo i de pràctica esportiva.

La consolidació i ampliació de la concessió administrativa de tota la zona de la Varada a la Platja de les Barques que l’Ajuntament ha aconseguit del Departament de Costes, ja va en aquesta línia. Ara té la consideració de zona portuària que abans no tenia i per tant, s’hi podran fer activitats que abans no eren possibles.

CiU potenciarà les pràctiques nàutiques de la futura Escola del Mar que s’hi bastirà en col•laboració amb les entitats que ja hi tenen un important protagonisme, com són l’Associació de Pescadors i la Creu Roja del Mar.

Com ja hem dit en anteriors ocasions, Caldes i el mar formen un binomi impossible de destriar i que ens proposem potenciar.

Comparteix