01.04.15 Transparència, diàleg i participació, bases del projecte de poble de CiU

Quim Arnó : “Volem governar, no perquè sí ,ni per cap ànsia de poder, sinó per continuar la renovació de Caldes que ja s’ha començat ”

Aquest és el missatge que el candidat de CiU i alcalde, Joaquim Arnó va fer arribar als assistents a les sessions de treball per a l’elaboració del programa electoral que s’estan portant a terme tots els dimarts al vespre des de meitats del mes de gener.

Arnó els va explicar que “encarem amb molta il•lusió i més força que mai la campanya per a les eleccions municipals del mes de maig. Ara toca fer allò que s’ha fer per situar Caldes en l’univers del segle XXI, fugint dels estereotips i de les demagògies” – va dir el candidat.

“Si alguna cosa hem après en aquests anys és que no es pot vendre fum ni fer els comptes del “gran capità” perquè després el temps passa factura. No hi ha res més important que estar a prop de la gent i dels seus problemes reals” - va dir Arnó -. “Per això fem sessions informatives freqüents, editem una revista plural que informa de veritat, divulguem activitats a través de les xarxes socials, hem obert l’OAC a la planta baixa de l’ajuntament i les portes de l’alcaldia i dels regidors resten sempre obertes i accessibles a qualsevol ciutadà”.

L’objectiu, segons Arnó, és que “el programa sigui el màxim de participat pels ciutadans i ciutadanes de Caldes” i en aquest sentit va remarcar també la importància de la redacció del nou POUM que s’està impulsant des de l’Ajuntament que, segons va dir, serà “el full de ruta a seguir per la renovació de Caldes amb criteris de confort, sostenibilitat i benestar”

Comparteix