01.03.15 Retorn al passat

A l’acte sobre la regularització cadastral, Joan Rangel reapareix per desautoritzar Joan Baró i insultar l’alcalde

Vet aquí el resum de la intervenció que va protagonitzar Joan Rangel (Diputat del PSC i ex-alcalde) a la sessió pública que va convocar l’Ajuntament el passat 28 de febrer per informar i ajudar els veïns afectats per la regularització cadastral del 2014, entre els quals afectats s’hi comptava Rangel.

“A mi no cal que em facis cap favor, nen !” va dir el diputat dirigint-se a l’alcalde quan aquest confirmava que malgrat les prediccions negatives que formulava Rangel sobre les gestions que es podien fer per resoldre les irregularitats de la regularització, l’Ajuntament seguiria endavant en el seu propòsit d’ajudar als veïns afectats.

Un propòsit, per cert, compartit i acceptat pel Grup Municipal del PSC, el portaveu del qual, Joan Baró, assistia atònit i callat a la intervenció de Rangel, que el desautoritzava completament. I és que aquesta qüestió, la de la regularització cadastral, havia estat objecte de comentari i debat en diferents sessions plenàries i Juntes de Portaveus i s’havia arribat a l’acord conjunt (CiU-PSC) d’actuar en conseqüència.

Rangel però, es va carregar el deu minuts l’esperit de concòrdia i col•laboració entre els dos Grups Municipals en aquesta qüestió. No es va poder estar de “donar una lliçó” als assistents , afectats com ell per no haver declarat les reformes que havien fet a casa seva des de l’anterior revisió cadastral. Va aprofitar per criticar amb paraules fora de to i falses afirmacions, tant els objectius de l’acte informatiu que s’estava celebrant com la política fiscal del Govern Municipal de CiU que ha mantingut a ratlla els impostos en els darrers anys.

L’alcalde Arnó no va caure en el parany i no va respondre els atacs de Rangel. Ni tant sols quan li va faltar al respecte. Va seguir en la línia marcada de procurar ajudar als veïns, de posar els serveis municipals a la seva disposició i de contestar les preguntes que li formulaven els altres assistents a la reunió, bona part del quals van fer evident el seu disgust per la improcedència de l’actitud de Rangel.

NOTA.- Es pot llegir la referència al contingut de la reunió sobre la regularització cadastral que va publicar l’Ajuntament de Caldes d’Estrac en el següent enllaç : http://www.caldetes.cat/document.php?id=3677

Comparteix