INTENS FINAL DE TEMPORADA

El mes de març els Amics del Teatre vam gaudir d'una "singular" Carmina Burana al Teatre Tívoli feta per La Fura dels Baus.
Una posada en escena típica de la companyia amb una música impressionant que va ressaltar per les més de 50 persones en escena entre músics i cantants.

A l'abril, "La autora de las meninas" amb una gran Carmen Machi, ens va portar a veure el famós quadre de Velázquez des d'una altra perspectiva, en una obra on la tragèdia i la comèdia es creuaven magistralment.

Durant el mes de maig, un petit grups de persones vam poder assistir a una sortida molt especial per nosaltres. Una de les nostres companyes veïna de Caldes, l'Ariadna de Vilar, representava l'obra de final de carrera al Teatre Eòlia i la vam voler acompanyar en un moment tan important per a ella. Des d'Amics del Teatre li desitgem que tingui un gran futur com a actriu i esperem ben aviat poder organitzar una sortida per veure-la actuar en un gran teatre. Molta sort Ariadna!! (us deixem una fotografia del dia de la sortida).

Per acabar la temporada abans de començar l'estiu, hem programat una sortida el dia 21 de juny al teatre Goya a l'obra "El preu", amb grans actors com Ramon Madaula, Pere Arquillué i Rosa Renom entre altres.

Un cop passat l'estiu continuarem amb noves sortides. Us mantindrem informats!!

Comparteix