Gentdestrac


GENT D’ESTRAC és un partit nou, plural i transversal, però sobretot local i independent. Sense dependència econòmica ni ideològica, perquè no l’empara cap partit tradicional. No te més compromisos que els que ha adquirit amb Caldes. Vol un poble pròsper, sostenible i eficient i un ajuntament eficaç i transparent, com segur desitja la majoria de caldencs i caldenques. Des del 15 de juny de 2019, GENT D’ESTRAC te grup propi a l’Ajuntament de Caldes. Albert Batlle n’és el regidor portaveu. I tal com es va dir aquell dia, GdE no és govern, però tampoc és oposició. Ha vingut a ajudar i no a entorpir. A sumar i no a restar. A treballar pel poble i la seva gent. Ho diuen les pròpies paraules. Ajuntament va d’ajuntar, oposició ve d’oposar. Clarament, Gent d’Estrac es decanta per la primera opció. És ajuntament i com tal, actuarà!.

Dades de l'entitat

Nom
Gent d'Estrac - GdE
Àmbit
polític

Enllaços interessants

Qui som i que volem per Caldes dEstrac
Recull de moments màgics de la Festa Major de Caldes d'Estrac 2019

(23-10-19) SOTA ELS EFECTES DE LA LLEVANTADA

CdE 191023.- A poc a poc, el municipi recupera la normalitat després de l’episodi de tempesta (entre 140-150 mm) de la nit del 22 al 23 d’octubre. Els efectes encara són visibles, malgrat els esforços dels Serveis Municipals per resoldre’ls. Faran falta dies per a recuperar la normalitat que, com sempre que plou molt, ha afectat més les parts baixes de la població: la riera principal i la del Gorg, si bé alguns carrers de Torrenova també han patit desperfectes. Igualment, s’haurà de veure també com acabarà l’afectació a les platges, perquè el temporal va ser i encara és, considerable.

(19-10-19) EL PLE REBUTJA LA SENTÈNCIA ALS LÍDERS INDEPENDENTISTES

CONDEMNA LA VIOLÈNCIA I DEFENSA ELS DRETS FONAMENTALS
ERC, JxC i GdE VOTEN A FAVOR. EL PSC, EN CONTRA

CdE 191018.- El Ple de l’Ajuntament, reunit a les 8 del matí, i per tant, sense més públic que tres persones de l’ANC que van mostrar símbols i cartells al·lusius, va aprovar la moció sobre la sentència als líders independentistes. Hi van votar a favor els VUIT regidors/es d’ERC, JxC i GdE, mentre que els TRES del PSC van votar en contra.

(15-10-19) REACCIÓ A LA SENTÈNCIA ALS LÍDERS INDEPENDENTISTES

COMUNICATS DELS PARTITS LOCALS (ERC-PSC-JxC)
CONVOCAT PLE URGENT: DIJOUS 17.O – 8h MATÍ

CdE 191014.- L’alcaldessa Rosa Pou (ERC) ha convocat un Ple Urgent per a debatre la moció que han presentat els Grups Polítics d’ERC i JxC que, de fet, és la genèrica que s’està presentant als ajuntaments catalans a instàncies de l’AMI (Associació Municipis per la Independència) i l’ACM (Associació Catalana de Municipis) (ENLLAÇ)

(04-10-19) ELECCIONS GENERALS 10N

CONSULTA DEL CENS ELECTORAL A L’AJUNTAMENT FINS AL 7.O

(26-09-19) VIGILÀNCIA I PREVENCIÓ A LA PLATJA

S’ACABA L’ESTIU SENSE INCIDENTS REMARCABLES EL SERVEI HA FUNCIONAT SOTA MÍNIMS LA CREU ROJA HA AJUDAT FACILITANT ELS BANYS ASSISTITS

190926.- S’ha acabat la temporada “oficial” de bany i també el contracte del servei de vigilància amb l’empresa “ProActiva” que ha durat dos anys. Pel 2020 l’Ajuntament haurà de convocar nou concurs i és d’esperar que no s’adjudiqui a qui ha incomplert les obligacions del seu contracte.

(09-10-19) GENT D’ESTRAC PREGUNTA PELS ROBATORIS A VEHICLES.

TAMBÉ DEMANA QUE LA VIDEOVIGILÀNCIA FUNCIONI.

191009.- El GM de GdE ha presentat una pregunta al Govern Municipal perquè sigui contestada al proper Ple Municipal (28.O) o abans si és possible, traslladant la creixent inquietud ciutadana pels robatoris a vehicles estacionats que s'estan succeint en les darreres setmanes i demanant saber quines accions s’han emprès per a evitar que es repeteixin.

(18-09-19)BONA NOTÍCIA PER L’ENDEUTAMENT MUNICIPAL

L’ESTAT OBLIGA A RENEGOCIAR-LO i A NO PAGAR QUOTA FINS 2022

190917.- L’Ajuntament de Caldes, i tots els altres, celebren una resolució del Ministeri d’Hisenda que obliga a agrupar la major part de l’endeutament pendent anterior al 2018, en una nova i única operació de crèdit més avantatjosa, quina principal característica és que no caldrà començar a amortitzar fins al mes de juny de 2022.

(17-09-19) GENT D’ESTRAC COMUNICAT

190916.- En relació amb el que ha publicat JUNTS PER CALDES (JxC) a la revista Portada 259 (pag.30) relatiu a una suposada REUNIÓ de tots els PARTITS POLÍTICS per a preparar la VISITA de la delegació de CASTELFRANCO PIANDISCÒ, a la qual -diu- no va ser convidat, GENT D’ESTRAC vol precisar públicament que NO ha estat invitat, ni ha participat en cap reunió al respecte, malgrat haver-se acordat que així es faria al Ple de juliol. Va saber el planning de la visita, just el dia anterior, mitjançant una notificació de l’alcaldia.

(17-09-19) PORTADA 259

GRUPS MUNICIPALS - ARTICLE GENT D'ESTRAC (GdE)

190916.- SALUTACIÓ.- GENT D’ESTRAC escriu per primera vegada al "Portada" i ho fa perquè els resultats electorals del passat 28 d’abril l’hi varen atorgar representació a l’Ajuntament. Albert Batlle n’és el regidor portaveu. Agraïm sincerament la confiança dipositada.

(12-09-2019) ADEU A LA FESTA MAJOR’19

190910.- Ja es pot ben dir que la Festa Major (i l’estiu) s’ha acabat. Enrere queda l’esplèndid Correfoc, els Gegants, les Entitats, l’envelat, l’escumada, la música, el sopar, l’esport, l’Ofici, l’Ofrena, el pregó, i tot el que durant aquests dies s’ha fet, inclosa la presència dels “germans de poble” de Castelfranco Piandescò. Ja està. Ja ha passat.

S’ha gaudit bé i de valent. Moltes gràcies als qui ho han fet possible. Institucions (i el seu personal), entitats, clubs i voluntaris/es, entre tots, s’ha fet una bona feina.