Gentdestrac


GENT D’ESTRAC és un partit nou, plural i transversal, però sobretot local i independent. Sense dependència econòmica ni ideològica, perquè no l’empara cap partit tradicional. No te més compromisos que els que ha adquirit amb Caldes. Vol un poble pròsper, sostenible i eficient i un ajuntament eficaç i transparent, com segur desitja la majoria de caldencs i caldenques. Des del 15 de juny de 2019, GENT D’ESTRAC te grup propi a l’Ajuntament de Caldes. Albert Batlle n’és el regidor portaveu. I tal com es va dir aquell dia, GdE no és govern, però tampoc és oposició. Ha vingut a ajudar i no a entorpir. A sumar i no a restar. A treballar pel poble i la seva gent. Ho diuen les pròpies paraules. Ajuntament va d’ajuntar, oposició ve d’oposar. Clarament, Gent d’Estrac es decanta per la primera opció. És ajuntament i com tal, actuarà!.

(29-10-20)LA PANDÈMIA LIMITA LA MOBILITAT

ESTABLIMENTS LOCALS AMB RESTRICIONS, PERÒ DE SERVEI
“ARA ÉS EL MOMENT”

CdE 201030.- La segona onada de contagis de la pandèmia ha passat d’amenaça a realitat. No només a Caldes, sinó arreu, com es pot comprovar per la successió de mesures restrictives que els Governs van dictant. Les darreres, han estat les de limitar la mobilitat els cap de setmana, el toc de queda nocturn, el tancament de bars i restaurants (només menjars per emportar) i les restriccions d’aforament de locals i comercials. I si no canvia la tendència, encara pot anar a pitjor.

(03-06-20) AIXÒ NO ÉS INFORMACIÓ NI TRANSPARÈNCIA

ALTRE COP S’OMETEN NOTÍCIES D’UN PLE

(31-05-20) LA RIERADA INTERMINABLE

FA NOU SETMANES QUE DURA I NO SEMBLA HAGI DE PARAR

(19-05-20) PORTAL NOTíCIES: "MARESME 360"

GdE DEMANA NOU CONSULTORI MÈDIC PROVISIONAL

CdE 200518.- El portal de notícies digital MARESME 360, recull en la seva portada com a notícia principal la que fa uns dies va publicar GdE sobre la necessitat urgent d'habilitar un nou consultori mèdic provisional.
Enllaç notícia GdE (24.04.2020)
https://www.facebook.com/GentEstrac/posts/1648961508589374
https://maresme360.cat/demanen-un-nou-consultori-medic...

(14-05-20) RÀDIO SANTVI (107,4 FM) -ENTREVISTA ALBERT BATLLE

DIVENDRES 15 MAIG - 11,15h MATÍ

CdE 200514.- En el marc del programa "A MIG MATÍ" de RÀDIO SANTVI, que presenta ALFONS MURGA, s'entrevistarà el portaveu de GdE, Albert Batlle, per parlar de diversos temes de l'actualitat local de Caldes d'Estrac. Escolta'l.
https://www.radiosantvi.cat