(24-07-19) POUM: APOSTA CLARA PER LA PARTICIPACIÓ CIUTADANA

HI HAURÀ UNA ENQUESTA PERSONAL I REUNIONS DE TREBALL

CdE 190724.- Al Ple del 22 de juliol, GENT D’ESTRAC va expressar la seva preocupació per l’escassa assistència a la presentació del POUM del passat 10 de juliol i per la poca publicitat prèvia que se n'havia fet. Va demanar que de cara el treball que queda per fer, es faci el possible per aconseguir la màxima implicació ciutadana, com a millor garantia d’un POUM que sigui el millor full de ruta de Caldes pels anys vinents.

L’alcaldessa Rosa Pou (ERC) va admetre una certa precipitació en convocar l’acte del 10J que va justificar per la necessitat de seguir el calendari marcat per la Diputació de Barcelona, que subvenciona tot el procés. Tanmateix, va comprometre l’acció futura del Govern en la línia de potenciar al màxim la participació ciutadana. Va parlar d’una enquesta personalitzada que es presentarà a partir de setembre i va recalcar que es farà la màxima difusió i conscienciació possible de tot el procés.

El portaveu de GdE, Albert Batlle, va celebrar la coincidència amb el Govern sobre la participació ciutadana i va reiterar el compromís de GdE amb un POUM consensuat que incorpori un urbanisme sostenible, racional i saludable, tal com ja es va anunciar el 10J.

Comparteix